Æresmedlem Thorvald Bøtker

Fodbold. Æresmedlem: 1975, født: 1923, død: 2019

Ovenstående er en nekrolog skrevet ved Thorvald Bøtkers død af Søren Jensen, som er medlem af fodboldafdelingen:

Thorvald spillede i perioden 1942 – 1971 400 kampe på CIK’s 1. hold, samt utallige sekunda-, oldboys- og veterankampe for klubben. Thorvald havde altid fodboldtøj- og støvler med i bilen, når han kom for at se klubbens øvrige hold spille, det kunne jo være, at de ikke var mødt fuldtallig op.

Thorvald var en blændende boldspiller med et stort overblik og han fik rosende omtale i dagspressen efter en pokalkamp mod KB i 1947, (som vi tabte 12-0). Thorvalds dygtighed gjorde sig også gældende overfor dommerne, som han havde utallige diskussioner med om deres kendelser, men altid på en sober måde.

CIK havde også efter Thorvalds aktive karriere stor fornøjelse af ham, som både træner og leder, i perioden fra midt i 1950’erne til slut 1980’erne. Han har blandt andet bestredet alle poster i bestyrelsen i forskellige perioder. For denne indsats blev Thorvald Bøtker udnævnt til æresmedlem af CIK i 1975. Thorvald har været et stort aktiv for CIK’s fodboldafdeling, altid hjælpsom, altid i godt humør og parat til at gøre en indsats for klubben.

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.