Æresmedlem Georg “Gogge” Larsen

Fodbold. Æresmedlem: 1981 Født: 1924 Død: 2018

Georg Larsen var altid kendt som ”Gokke”. Gogge var gift med CIKs første kvindelige æresmedlem Jytte Larsen. I sit arbejdsliv var Gokke brandmand i Københavns Brandvæsen, og Gokke havde en klar og god sangstemme og stor glæde ved sang. Han lod sjældent en chance gå forbi, hvis der til fester og klubarrangementer var mulighed for at glædes derved. Han besøgte i sine sidste år ofte københavnske plejehjem og deltog i DR TV program, og blev hurtigt kendt som ”Den syngende brandmand”.

Gokke er udnævnt til æresmedlem som repræsentant for CIK Fodbold, og i CIKs 60-års jubilæumsskrift kan man læse om turneringen år 1948, hvor CIK Fodbold måtte vedblive med at spille i en mindre god række:

Vort hold var dog for stærkt til denne række og vi blev nr. 1 ved i den sidste og afgørende kamp at vinde over Sundby med 6-0. Georg Larsen scorede alle målene.

Mindre godt var det dog gået året før, da Gokke spillede på førsteholdet i en pokalkamp mod K.B. (nu FCK), som blev spillet i Københavns Idrætspark (nu Parken). K.B. vandt 12-0.

Gokke var også daglig leder af CIK Sportscenter i 1970’erne. Som medlem af CIK Bordtennis støttede han også denne afdelings udvikling.

Støtteforeningen for CIKs Ungdom blev startet af Gokke i samarbejde med forældre og CIK-medlemmet Per Rasmussen. Støtteforeningen uddeler midler til mange forskellige børne- og ungeaktiviteter i CIKs afdelinger, og uddeler også støtte til individuelle børnemedlemmers aktivitet i forbindelse med særlige situationer.

Man kan læse en grundig omtale af Gokke liv på TV2 hjemmeside:https://tv.tv2.dk/2016-02-20-verdens-naestaeldste-talentdeltager-se-billederne-fra-91-aarige-gogges-lange-liv

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.