Efteråret er kommet, og afdelingerne er aktive i Sportscenteret igen.

De afdelinger der har træningsfaciliteter i Sportscenteret er nu startet op igen, og træningen og hermed udnyttelsen af Centeret i mange timer dagligt er i fuld gang. Desværre har renoveringen af vort Sportscenter taget alt for lang tid, og man er ikke færdig endnu. Det medfører, at der stadig vil blive udført arbejde, der skaber gener. Vi må i perioder spærre adgangen til toiletter, da der er hugget hul i lofter og vægge, og der vil være steder hvor der arbejdes med ventilation, hvor der spærres af, fordi rør skal føres frem, som kræver en del plads. Så der vil stadig støves og svines. Det medfører, at der stadig skal udføres en større arbejdsindsats for at Centeret kan holdes nogenlunde rent.

Da Sportscenteret benyttes alle ugens dage, og nogle af etagerne i rigtig mange timer om dagen, medfører de mange aktive timer at der skal gøres mere rent. Det må nødvendigvis foregå på forskellige dage og på forskellige tidspunkter. Så afdelingerne må være med til, at løfte opgaven med at holde Centeret rent, og tage deres del af rengøringen, det vil være en rigtig god og nødvendig hjælp.

Og ellers, ha tålmodighed, selv om det har trukket meeeeget langt ud, med denne renovering.

Men nu er der kommet varmt vand, og det hele skal nok blive godt igen, og endda bedre end det var, og så får vi et bedre indeklima.

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.