CIK fejrer 100-års jubilæum

Vi fejrer vor 100-års jubilæumsdag i CIK Sportscenter, Bådsmandsstræde 20 fredag den 1. oktober klokken 15.00–17.00, hvor CIK er vært for lidt til ganen, og hvor alle er velkomne.
I stedet for gaver ønsker vi, at der gives et bidrag til Støtteforeningen for CIKs ungdom på Mobilepay 32413.
Lørdag den 2. oktober inviterer vi til en aktivitetsdag, hvor børn, unge og voksne er velkomne til at besøge CIK Sportscenter fra klokken 11.00–15.00. Der er mulighed for at afprøve flere af vor idrætstilbud og se vores lokaler og omgivelser.
På dagen vil der være en 7-kamp, hvor store og små kan afprøve 7 forskellige sportsgrene/aktiviteter. Besøg 4. sal, hvor du kan prøve bryde- og jiu jitsu-måtten, 3. sal, hvor du kan slå til boksebolde med mere, eller besøg 2. sal, hvor bordtennisbordet står klar til afprøvning af det hurtige spil. Der vil være flotte præmier til alle deltagere.
I stueplan og i gården er der muligheder for at smage den kæmpe CIK 100-års kage, som er sponseret af Lagkagehuset, eller du kan hoppe i hoppeborg, købe diverse drikkevarer og få lidt at spise.
I Hal C vil der på dagen være håndboldkampe med CIK hold, og på Kløvermarken vil CIK Fodbold spille turneringskampe. Tidligere gamle aktive spillere i CIK vil trylle med bolden i et tempo, hvor man kan følge med – det sker på Holmen mellem kl. 11.30 – 15.00.
Vi ser frem til besøgende i alle aldre.
This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.