Christianshavns Karate Klub er nu et tilbud mere i CIK` Sportscenter

Klubben har ikke tidligere haft de bedste træningsbetingelsen, hvilket CIK aktuelt har kunne hjælpe dem med, efter istandsættelsen af 1. sal. Vi lader klubben præsentere sig her.

Gyoku Ryu Kan Dojo er en traditionel Shotokan karateklub, startet 1 nov. 2009, som ledes af Chefinstruktør Marie Mortag, 3 dan, licensinstruktør, dommer og idrætscoach.Vi træner:

mandag: børnehold fortsætter kl. 17-18, voksne kl.18-19

onsdag: tumlingehold kl.16-17, nye børn kl.17-18

torsdag: børnehold fortsætter kl.17-18, børn avanceret kl.18-18.30, voksne kl.18.30-20.30

Vi fokuserer på den traditionelle karate, hvor man igennem træningen lærer respekt for sig selv og andre, sociale kompetencer, selvdisciplin, refleksion og selvudvikling. Vi har nu fået gode rammer I CIK på Christianshavn, hvor man kan træne og udvikle sig, i samarbejde med dem man træner sammen med til dagligt, under kyndig vejledning.     Den fysiske træning giver velvære, selvsikkerhed, krop og selvforståelse og et godt helbred. Man træner både udholdenhed, disciplin, form, ryg og kontinuer fysisk udfordring og udvikling. Det åndelige aspekt består af filosofi, temperamentsstyrelse, disciplin, tradition, respekt, sociale kompetencer, medmenneskelige værdier, refleksion, selvudvikling.

Vi er flyttet ind hos CIK, og er dermed blevet en del af et gammelt og velrenommeret idrætsfællesskab. Vi har voksenhold, børn og unge hold, samt et tumlingehold for 4-6 årige.                                                                                                                                                   Mere info kan findes på vores hjemmeside gyokuryukandojo.dk  eller Face book Side, Gyoku Ryu Kan Dojo

 

 

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.