Æresmedlem Svend Aage Hoffmann Møller

Brydning. Æresmedlem: 1953, født: 1896, død: omkring 1987

Svend Aage Hoffmann-Møller blev ofte blot omtalt som Hoffmann. Han stiftede brydeafdelingen i 1924. I datiden blev det diskuteret hvilken af de to idrætsgrene – boksning eller brydning – der var ”bedst”, og før 2. verdenskrig blev Hoffmann således kendt som Bryderen der slog Bokseren ved et stævne i Idrætsparken – det daværende navn for Parken i København. Senere arrangerede han brydestævner i Tivoli, og han havde gode forbindelser til aviserne som presseansvarlig.

Hoffmann blev ifølge bestyrelsesprotokollen udnævnt som æresmedlem den 24. oktober 1953, hvor han boede i Ravnsborg Tværgade 8, 4. sal.

Hoffmann var hovedformand i over 20 år – fordelt i tre perioder begyndende i 1944 og frem til 1970, og hans navn var knyttet til Hoffmann Møller fonden, som spillede en rolle i forbindelse med etableringen af CIK Sportscenter i Bådsmandsstræde.

Hoffmann var i sine senere år opråber ved CIK’s bankospil i Markmandsgade, og hans hustru Vera, der først døde som 100-årig, fortsatte i mange år efter hans død med at komme til bankospillene.

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.