Æresmedlem Joan Vedersøe

Håndbold Æresmedlem: 1997 Født: 1934

Joan Vedersøe var i 1980’erne – sammen med vort æresmedlem Lene Ahrenst – primus motor i de store bankospil, som blev afholdt to gange om ugen i Sportscenteret i Bådsmandsstræde. I disse bankospil var en stor del af CIK’s afdelinger aktive, og bankospillene samlede mange menneske, som derved støttede de involverede afdelingers økonomi.

Sammen med æresmedlem Bent Lind gjorde Joan en væsentlig indsats i forbindelse med flere andre arrangementer i CIK, og i en længere stod de to for trykning, samling og fordeling af CIK’s medlemsblad.

Joan er medlem af Dameafdelingen[1], og som fløjspiller spillede hun også håndbold i mange år.

Joan var et stort aktiv ved indtægtsgivende aktiviteter i 1970’erne og 1980’erne – for eksempel ved uddeling af telefonbøger, som gav et stort tilskud til forskellige idrætsaktiviteter. I begyndelsen af det første årti i 2000-tallet har Joan også i mange år også været tidtager til CIK Håndbolds afholdelse af beach-håndbold på Amager Strand.


[1] Dameafdelingen er det navn, der ofte bruges for CIK’s gymnastikafdeling. Dameafdelingen rummede oprindeligt både håndbold og gymnastik, men efter foreningen af herrer og damer i CIK Håndbold er navnet Dameafdelingen noget misvisende.

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.