Æresmedlem Inge Henriksen

Håndbold Æresmedlem: 1997 Født: 1938 Død: 2008

Æresmedlem Inge Henriksen var i mere end 10 år – både før og efter år 2000 – kasserer i CIK Sportscenter og desuden også i CIK Håndbold. Som kasserer havde Inge sine egne meninger om, hvorledes et regnskab skulle opstilles, og det var ikke nemt at få Inge til at øge gennemskueligheden af regnskaberne, når den årlige revision skulle gennemføres. Til gengæld kunne revisionen altid være sikker på, at regnskabet var et hundrede procent omhyggeligt og pålideligt bogført.

Inge Henriksen var aktiv i arbejde med søgning af støtte fra fonde til CIK’s arbejde med børn og unge. Inge skrev blandt andet et brev til A. P. Møller og Hustrus Fond, da Mærsk Mc-Kinney Møller bekendtgjorde, at fonden ville opføre Operahuset. Inge spurgte, om fonden også ville støtte et byggeri af et sportscenter på Christianshavn. Selvom svaret ikke var positivt, fik Inge i det mindste et personligt svar fra Mærsk Mc-Kinney Møller om, at det ikke indgik i hans planer. For Inge var dette en anderkendelse af hendes arbejdes seriøsitet.

Vort æresmedlem Annie Hvid havde et godt forhold til Inge Henriksen, og dette gav også anledning til, at Annie fandt på et kælenavn til Inge, som rigtigt mange medlemmer udelukkende brugte. Kælenavnet var ”Bøffen”. Før eller siden kom dette navn naturligvis til Inges kendskab – men det accepterede hun nemt, selvom det i år 2021 ville blive opfattet som en kæmpe krænkelse.

CIK Håndbold havde i 1970’erne en venskabsklub i Nordtyskland, Tuss-Jahn håndbold, og Inge var i flere år en habil chauffør i det VW-rugbrød, som bragte damespillerene til Tuss-Jahn hver sommer.

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.