CIK`s Sportscenter åbner igen.

Efter en længere tids nedlukning på grund af corona/corvid -19, kan vi igen åbne for aktiviteter i Sportscenteret, hvis vi som andre kommunale indendørs anlæg, følger Kultur ministeriets retningslinjer.  

Fra Kultur- og Fritids Forvaltningen er der givet tilladelse til, at anlæg som drives af brugere, som CIK`s Sportscenter, også kan åbne for omklædning og bade, men kun så længe der overholdes alle gældende regler omkring hygiejne og afstand.

Også for møder og sammenkomster i op til 50 personer, er der åbnet mere op. Det vil sige, at vi kan mødes i vore lokaler i stueetagen og gårdområdet, forudsat vi overholder de gældende hygiejne retningslinjer og holder 1 meters afstand mellem personerne.

Vi har set frem til igen at kunne åbne for vore medlemmer og andre i CIK`s Sportscenter, og igen være et center hvor der er liv og aktiviteter i mange timer dagligt. Derfor opfordrer vi også til, at vi alle passer på os selv og andre, ved at overholde de retningslinjer og anbefalinger vedrørende god hygiejne og afstand, så vi forebygger smittespredning, og dermed kan fastholde et åbent CIK Sportscenter.  

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.