CIK 100 år

 
1 og 2. oktober fejrede vi 100-års jubilæum. 2 rigtig gode dage, der sluttede af med en fest, med over 200 glade mennesker der fejrede CIK.
På jubilæumsdagen den 1. oktober afholdt vi en reception, med et pænt besøg af vore medlemmer og venner af CIK. En fin eftermiddag med rare besøgende og lidt godt til ganen.
Lørdag den 2. var dagen hvor børn og unge kunne afprøve de forskellige aktiviteter i gården og besøge CIK`s afdelinger på etagerne, og her prøve forskellige idrætstilbud. Dagen bød også på fødselsdagskage, sandwich, CIK T-shirt og gaver til børnene. En god og velbesøgt dag.
Og så en rigtig god medlemsfest om aftenen, hvor der var fest og dans på to etager. En rigtig god oplevelse, at se gamle og nye medlemmer fra forskellige afdelinger, der kunne samles til en fin fin fejring, af CIK`s 100 års jubilæum.  
En stor tak til dem der gjorde arrangementet muligt, og til vore gæster, tak for gaverne og støtten til vores ungdomsarbejde. Tak til Christianshavns Lokaludvalg for sponsoratet.  
På aktivitetsdagen havde vi besøg af Knud Josefsen fra Christianshavns Kvarter, som var rundt og filme i Sportscenteret, og interviewe forskellige. Du kan se linket her https://www.youtube.com/embed/dhd3ybl6UDM eller på Christianshavns Kvarters hjemmeside. https://christianshavnskvarter.dk/2021/10/cik-fejrer-100-aar/
This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.