En af de ældste æresmedlemmer i CIK, er her ikke mere.

Vi modtog søndag d. 25.11.2018 kl. 10.45  meddelelse om, at Georg Larsen, Gogge, efter et langt og oplevelsesrigt liv, var afgået ved døden samme formiddag.

Gogge var fra en tid, hvor man satte foreningslivet meget højt, og da han meldte sig ind i CIK Fodbold i 1943, var det for hele livet. Gogge, og hans tidligere afdøde hustru Jytte, var i en årrække aktive i CIK. I mange år var CIK`s  Sportscenter deres andet hjem, hvor der blev lagt meget arbejde og energi. Gogge var i en lang årrække, fra 1975, formand for Sportscenteret, hvor han blandt meget andet, styrede drift og udlejning.   Bordtennisafdelingen var Gogge med til at starte op, og var aktiv næsten frem til sin indlæggelse. Også støtteforeningen for CIK`s ungdom, var Gogge, sammen med andre forældre, med til at starte.

Gokke har været en stor del af CIK`s udvikling, og har bestemt også været med til festlighederne. Utallige er festerne i CIK, hvor Gokke kunne underholde med festlige historier og sange. Der var ikke mange mærkedage eller sammenkomster, hvor Gogge deltog, uden at vi kunne få en sang. Historier fra sit lange liv havde også stor interesse, i den brede befolkning. Gogge blev ofte, i de senere år, inviteret til at holde foredrag i mange foreninger og institutioner. Landskendt nåede Gokke jo også at blive, som den syngende brandmand på TV.

Gokke blev 94 år. Et langt og indholdsrigt liv er sluttet. Et af de store træer i CIK skoven er faldet, men det faldt flot og har efterladt mange gode minder, som vi skal hygge os med, og fortælle til hinanden. Hans familie, som var hos ham til det sidste, fortæller, at han sov stille og fredfyldt ind.

Gokke har givet meget til CIK, men vi tillader os også at tro, at CIK gav Gogge meget igen

Æret være hans minde.

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.