Så er vi i gang med den store renovering af CIK Sportscenter.

CIK Sportscenters underetage, slyngelstue, mødelokaler, toilet og bade, og alle ikke bærendende vægge er revet ned, og aktuelt omdannet til en byggeplads, da der skal støbes nyt gulv. Gennem mange år, er gulvet sunket, især i den ene ende af bygningen, og det skal der nu rettes op på.

Da gulvet er selvbærende, skal der støbes piller som skal bære det kommende nye gulv, og derefter skal gulvet støbes og underetagen så genopbygges. Det bliver spændende og forhåbentlig også med få ændringer og justeringer af underetagen. Så om forhåbentlig ikke så mange måneder, måske allerede sidst på året, fremstår en ny underetage i lighed med tidligere, men dog med undtagelse af vort gamle Juller vægmaleri, som desværre måtte begraves med den gamle væg.

Også på anden sal skal bad/omklædning have støbt nyt gulv, da de bærende jern er konstateret dårlige og skal udskiftes. Dette vil ske samtidig med renoveringen i stueplan, men vil blive højprioriteret, efter aftale med entreprenøren.

Også den udvendige facade skal gennem renoveringsmaskinen. Her skal der stillads op, for at renovere vægge for revner og utætheder, hvilket også snarligt påbegyndes.

Det er et kæmpe projekt, men som giver CIK bedre forhold, og som vi betragter som en anerkendelse og investering i CIK og i vore velfungerende afdelinger.

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.