Karate

MM2Chefinstruktør
Marie Mortag
Mail: mam117@hotmail.com
Telefon 61315059

 

Læs mere om klubben på vores hjemmeside: gyokuryukandojo.dk

 

Meld dig ind på vores Facebook side:

Gyoku Ryu Kan Dojo

og hold dig orienteret om hvad der sker i klubben, se billeder, links, med videre.

 

Karatetræning2

Der er graduering 3-4 gange årligt, hvor børneholdene får mulighed for at komme til bælteprøve, hvis man er klar.

Vi afholder nogle fællestræningsdage i løbet af året, således at man mødes på kryds og tværs og får nogle særlige oplevelser.

Der er derudover mulighed for at komme med på JKA Danmarks sommerlejr, og forskellige træningslejre hvor instruktørerne tager med.

MM og børn3Hvert år i oktober er der Shotokan Cup, vores stilarts konkurrence, og vi har altid nogle deltagere med, instruktørerne vil gøre opmærksom på når deadlinen nærmer sig, også hvis der er andre konkurrencer, og alle vil få mulighed for at deltage, eller komme med og heppe på deres klub kammerater.

 

Yderligere om klubben
Gyoku Ryu Kan Dojo er grundlagt i 2009. Klubben træner Shotakan Karate efter traditionel japansk stil. Klubbens filosofi er at bevare de japanske traditioner og rødder, men også løbende at udvikle sig i forening med de japanske principper som ligger til grund for Karate og Budo.

Karaten dækker over mange aspekter, og man kan fokusere mere på det sportslige/ det traditionelle, osv. Klubbens fokus er på den traditionelle karate, hvor man igennem træningen også lærer respekt for sig selv såvel som andre, sociale kompetencer, selvdisciplin, refleksion og selvudvikling.

Klubben er bygget op omkring både den åndelige og den fysiske træning, begge dele er lige vigtig. Som klub går vi op i træningen, men søger også at medlemmerne, både børn og voksne kan omsætte de sociale og træningsmæssige færdigheder de lærer og arbejder med, til resten af hverdagen.

Klubben er medlem af Dansk Karateforbund, DGI og JKA Danmark (Japanese Karate Association) som er vores stilarts forbund, dette koster 100 kr. om året pr. medlem. Det giver en række fordele, bl.a. rabat på diverse kurser, mulighed for at afholde breddetrænings seminarer med tilskud, og en særlig kampsportsforsikring, som dækker hospitalsophold og hjemtransport i udlandet.