CIK Håndbold med nyt tilbud til Christianshavns yngre borgere

CIK Håndbold har i de sidste par år været igennem en rivende udvikling, der har budt på mange nye initiativer i håndboldafdelingen. Nu gælder det de yngste borgere i lokalområdet, der bydes inden for i Hal C til det succesfulde koncept Trille Trolle Håndbold fra Dansk Håndbold Forbund.

Trille Trolle i Underskoven er håndboldtræning for børn i alderen 2 – 5 år, hvor børn og forældre er sammen på banen om leg og boldspil. CIK håndbold vil gerne være en forening, der har tilbud til hele familien og derfor vælger vi, at Trille Trolle håndbold også skal være en del af vores tilbud.

Berit Dvoracek fra CIK Håndbold fortæller om vores Trille Trolle Håndbold: ”CIK-Team Amager er en klub med både en elite afdeling og bredde håndbold. Dvs. Der er noget at se frem til for de unge spillere. I ungdomsafdelingen lægger vi også vægt på det sociale og kammeratskabet, udover det sports- og spillemæssige. Vi vil gerne i samarbejde med forældrene, give børn og unge muligheden for at dyrke håndbold. At opleve glæden ved samarbejdet og sammenholdet på banen, samt udfordringen og udviklingen af sig selv. Trille Trolle betyder for klubben at vi nu også, kan tilbyde de yngste naboer, at blive en del af vores forening, og der få nogle sjove aktive timer sammen med deres forældre og andre børn”.

Trille Trolle bygge på øvelser og lege, der stimulerer børnenes motoriske udvikling og garanterer massere af smil og grin mellem forældre og børn.
Vi bruger den grønne street bold, som er blød og nem at holde på, perfekt til nybegyndere og unge spillere.

Træningerne vil indeholde fælles lege, individuelle øvelser med en bold til hver deltager og udfordringer for både børn og voksne.

Berit Dvoracek fra CIK siger ”Da vi nu endelig har en dejlig sportshal på Christianshavn håber vi, at mange familier i lokalområdet, har lyst til at være en del af CIK Håndbold med dette tilbud.  Vi glæder os til at tilbyde jer det fællesskab og sammenhold, man får ved at være medlem af en forening, og til at se jer i hallen!

 

Trille Trolle Håndbold i CIK er kommet i stand i samarbejde med projektet Håndbolden tilbage til København, et projekt støttet af Københavns Kommune og Dansk Håndbold Forbund.

Vi starter d. 27. august kl. 09.00 – 10.00 og forsætter herefter hver lørdag i Hal C og tovholder på projektet er Louise Herreholm mange årligt medlem af CIK. Meld gerne tilbage om du/I kommer.

Hilsen CIK

Louise og Bolette

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.