John Sørensen – den nye daglige leder i Sportscenteret.

Vi DSC02288har indledt samarbejde med John, med henblik på, at han overtager jobbet som daglig leder i Sportscenteret. John er startet, og har kastet sig ud i opgaven med stort engagement og entusiasme. John har tidligere været beskæftiget i et beslægtet job, så han har gode erfaringer med sig, som passer godt til opgaverne i Sportscenteret. Vi ser frem til samarbejdet med John, og byder ham hjertelig velkommen til CIK og Sportscenteret.

John præsenteret sig selv i nedstående tekst.

John Sørensen – 62 år og ingen planer om at stoppe foreløbig og med en fortid i underholdnings branchens mange nicher. Var i sin tid med til at drive et af de større musikhuse i Københavns musikliv igennem 21 år. Fungerede i dette arbejde som kontakt til håndværkere, leverandører, myndigheder og diverse firmaer der var involveret i driften af virksomheden, samt det daglige arbejde der er i et stort musikhus. Nøjagtigt det samme arbejdsområde der nu skal bestrides i C.I.K – musikken er blot blevet udskiftet med sporten.  10 års med arbejde med unge på Nordals har også givet nogle pædagogmæssige erfaringer. Sidst fungerende som leder af en overvågningskontrolcentral i Ballerup.  Lige nu bl. a. tilknyttet til et af Københavns Kommunes afvænnings institution.  Dette arbejdsforhold er dog under afvikling.

Har, siden juni 2010 været tilknyttet Live Nation, BeatBox Booking og ICO – nogle af Danmarks største koncertvirksomheder – med forplejning og drift af kunstneres omklædningsrum på forskellige spillestede

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.